RebelBetting

Program för att tjäna pengar på betting


För att det ska vara praktiskt och snabbt att hitta fördelaktiga oddsspel använder sig många av speciell software (mjukvara). Ett svenskt företag som har tagit fram ett bra program är Rebelbetting. Deras första bettingprogram utvecklades speciellt för Sports Arbitrage men idag finns även value betting med för dig som vill betta på sport för att tjäna pengar.

Clarobet heter det Umeå-baserade mjukvarubolaget som tagit fram tre olika program under varumärket Rebelbetting. I serien av datorprogram finns:

Dessa program bygger alla på principen att du som användare ska kunna tjäna pengar på att betta rätt och lätt när oddsen är fördelaktiga för dig som spelare.

OBS! Sedan den 16/1 2023 ingår både sure betting och value betting i samma konto när man är kund hos Rebelbetting.

Hur fungerar RebelBetting?


Rebelbetting funkar direkt i webbläsaren, vilket gör den väldigt flexibel och passar därför bra både i mobil och dator. De har jobbat fram ett väldigt enkelt interface som visar dig aktuella spel där oddsen just nu är till din fördel. Programmet hämtar massor av odds på olika matcher inom olika sporter i realtid genom datafeeds. När du startar första gången ställer du in vilka spelbolag du vill visa odds från.

Är du ny och inte har några spelkonton ännu kan du låta det hämta från alla och sen se vilka spelbolag du tänker börja med. När du fyllt på ditt spelsaldo hos de olika bolagen kan du ställa in filtreringen i programmet och bara se de spelbolag där du har kassa.

Screenshot från Sure Betting webbaserad plattform
Skärmdump från mjukvaran för Sure Betting

När du väl hittat en match som verkar intressant klickar du på knappen Spela. Då börjar en auto-surf åt dig som hjälper dig logga in och gå direkt till det förvalda spelet. Denna autosurf gör att du får en snabbare betting och oftare hinna lägga ditt spel innan oddset justeras. Du måste alltid godkänna din betslip själv dock.

Gå med vinst på oddsspel


Många som använder programmet har det igång under tiden de jobbar med annat på sin dator. Du kan ställa in notiser med olika ljud eller blinkande fönster som gör dig uppmärksam på när det finns säkra odds, matched bets och value bets utifrån dina förinställda preferenser.

Måste man vara bra på multitasking? Ja, det ska väl inte stickas under stolen med att det vanliga arbetet framför datorn kan bli lite hackigt om man har programmet igång hela tiden. Jag tror ingen kan motstå frestelsen att lägga ett spel när det plingar till och det finns en 3%-ig avkastning att göra här och nu.

Det finns dock tider på dygnet och dagar i veckan som det är lättare att rulla mycket av sin bankroll. Lördagar är helt klart den bästa dagen på veckan för den som vill tjäna pengar på betting. Då spelas många av de stora ligorna i både fotboll och basket. Vill man begränsa tiden och maximera avkastningen är det starkt rekommenderat att hålla sig till lördagar. Då krockar det ju heller inte med ditt vardagliga arbete vid datorn. Däremot kan det inverka på umgänget med familj och vänner, men du hinner sätta väldigt många bra arbitrage bets eller value bets under cirka en timme på lördag före lunch.

Rebelbetting sure bets finder


Programmen klarar av en mängd olika spelalternativ, däribland:

 • 2-way (Win, MoneyLine, PuckLine, Draw no bet)
 • 3-way (1x2)
 • Asian Handicap (2-way handicap)
 • European Handicap (3-way handicap, 1x2 handicap)
 • Över / Under
 • + möjliga kombinationer

Sporter som stöds

 • Amerikansk fotboll
 • Australisk fotboll
 • Baseboll
 • Basketboll
 • Fotboll
 • Ishockey
 • Rugby
 • Tennis

Gratis e-bok om sports arbitrage och loggbok

Genom att gratis registrera din mailadress på RebelBetting får du automatiskt en e-bok som steg för steg beskriver hur arbitrage betting fungerar och hur du undviker misstag. Du får dessutom en fantastisk loggbok i excel-format där du enkelt kan föra saldo på samtliga dina konton, sammanfattningar av månader och givetvis ettt snyggt diagram! Då ser du hur din bankroll växer över tid och hur mycket pengar du tjänar.

» Läs mer på RebelBetting «