Säkra odds (Sure bets)

På engelska kallas strategin för Sure bets och vi i Sverige kan kalla det för Säkra Odds. Det är en bettingmetod för att alltid gå med vinst. Med säkra odds menas att man hittar odds på olika spelbolag och lägger bets för att gå med vinst oavsett hur matchen slutar.

Innehåll i artikeln

  1. Vad är säkra odds?
  2. Är sure bets tillåtet?
  3. Hur hittar man säkra oddsspel?

Vad är säkra odds?


När vi menar säkra odds avser vi möjligheten att kunna lägga oddsspel och alltid gå med vinst. Olika spelbolag har sina egna metoder för att sätta odds på matcher i olika sporter som fotboll, basket, tennis och e-sport. Ibland uppstår lägen där oddsen är satta så att vi som spelare kan lägga flera olika vad och alltid vara säker på att vinna, oavsett utfall på matchen. På engelska kallar man detta för sure bets och det är en typ av investering som kan sägas höra till kategorin arbitragehandel. Därför omnämns strategin också som arbitrage betting.

Men är det helt säkert? Finns det verkligen ingen risk med metoden? Genom att sätta upp regler och filter för vilka odds och spel man vill delta i kan man minimera riskerna till nära noll. Saker man bör vara uppmärksam på är insatsbegränsningar, voidade spel och oddsrörelser.

Är sure bets tillåtet?


Det finns inget som säger att sure bets är olagligt. Däremot kan spelbolagen ha uppgivit i sina användarvillkor att de inte tillåter vadslagning utifrån strategier som tillämpar arbitragespel.

Det är svårt för ett spelbolag att bevisa att du sysslar med säkra odds i din strategi. Varningssignaler kan det finnas många men det är inte tillräckligt som bevis. Tyvärr är det dock spelbolagen som har vetorätt och kan stänga av en spelare eller begränsa insatserna. Många vittnar om att asiatiska spelbolag inte limiterar eller stänger av spelkonton.

Hur hittar man säkra oddsspel?


Varje dag finns det många olika sportmatcher att lägga oddsspel på och det finns mängder av spelbolag som erbjuder spel på samma match. Genom att bevaka vilka odds som sätts kan man hitta säkra oddsspel.

För att underlätta kan man använda sig av speciella oddsbevakare och oddskalkylatorer som sköter sökandet åt dig. Du kan ställa in vilka spelbolag som du har spelkonton på och sen välja sporter, min/max avkastning samt typer av spel.

En svenskutvecklad webbklient är Rebelbettings Sure Betting som låter dig hålla koll på dina spel, din vinst och pingar dig när nya spel med säkra odds dyker upp.