Matched Betting Sverige

Matched Betting är en strategi för att enklare kunna tillgodoräkna sig oddsbonusar som spelbolag erbjuder. Ibland kallas den här i Sverige för bonustrading och den går ut på att med enkel matematik och oddsverktyg kunna omvandla bonusen till riktiga pengar och det utan att riskera sin egen insättning. Vi ger dig en introduktion till detta sätt att tjäna ihop extra pengar.

Innehåll i artikeln

 1. Introduktion till matched betting
 2. Så fungerar matchade bets
 3. Starta med matched betting i Sverige
 4. Vanliga frågor om Matched Betting

Introduktion till matched betting


Anledningen till att man vill nyttja matched betting är för att säkra hem de bonusar som spelbolagen erbjuder till nya spelare. Ofta kommer bonusen med villkor som att man måste omsätta bonusen eller eventuella vinster från den ett visst antal gånger. Spelbolagen brukar ställa dessa krav för de vet att statistiskt kommer de att få tillbaka de bonuspengarna.

Matched betting är mer en ekonomisk handel / trade där du inte behöver ha någon som helst kunskap om sportspel eller betting. Du följer helt enkelt bara en mall/strategi som baseras på en matematisk modell. Du får helt enkelt övertaget mot spelbolaget.

Metoden har länge använts av personer i många länder och även här i Sverige. Den går att tillämpa på bonusar som man får från svenska spelbolag, men även utländska som har spellicens för svensk marknad.

 

Så fungerar matchade bets


 1. Registrera ett spelkonto hos ett spelbolag som erbjuder dig en bonus vid första insättning.
 2. Läs igenom villkoren för hur du måste spela för att få tillgodoräkna dig bonusen.
 3. Registrera ett spelkonto hos en spelbörs där det går att spela på motsats till att ett resultat inte ska hända (kallas för att backa ett spel).
 4. Hitta ett oddsspel där du går med vinst (sure bet) eller väldigt nära noll. Använd en tjänst som till exempel Rebelbettings Sure Betting.
 5. Lägg dina två spel utifrån kalkylatorns beräkning.
 6. Invänta resultatet och se om du vann hos spelbolaget där du fick bonusen eller på spelbörsen.
 7. Repetera tills du tillgodoräknat dig hela bonusen och kan ta ut pengarna.

Starta med matched betting i Sverige


För att kunna tjäna pengar på matched betting behöver du:

 • dator/mobil med internet
 • startkapital
 • bankkonto för insättning/uttag
 • spelkonto hos en spelbörs
 • öppna spelkonto och göra insättning hos spelbolag som ger bonus
 • tillgång till en bra oddsmatchare (oddskalkylator)

Ett sätt att hitta surebets är med svenska Rebelbettings mjukvara och arbitragekalkylator. I den kan du ställa in ett filter för programmet att söka fram odds där ditt spelbolag och en spelbörs ska matcha. När ett fördelaktigt bet uppstår kommer du att få en notis och kan då enkelt logga in och lägga dina spel.

Vanliga frågor om Matched Betting


Hur mycket startkapital måste man ha?

Man får i regel bara bonus vid första insättning så det gäller att maximera den. Därför brukar vi rekommendera att man har åtminstone 5000 kr i startkapital. Det går att komma åt bonusar med mindre kapital men du kommer behöva ha pengar på flera spelkonton samtidigt.

Hur mycket kan man tjäna på matched betting?

Är du noga med att bara lägga oddsspel som är garanterad vinst, så kallade sure bets, så kommer du att kunna ta hem 100% av bonusen. Du får ju till och med lite extra ifall du väljer spelen med garanterad vinst. Har du svårt att hitta de spelen är det såklart helt okej att nöja sig med någon %-enhet förlust. Bonusen är ju trots allt inte dina egna pengar du spelar med men önskvärt är att försöka säkra hem hela.

Vilken oddskalkylator har spelbolag med licens i Sverige?

Vi rekommenderar Rebelbetting som har lång erfarenhet av branschen. Deras mjukvara körs direkt i webbläsaren och det finns många spelbolag som har licens i Sverige inkluderade.