Maxa bonus från spelbolag för ökad bankroll

Den stora fördelen med säkra odds är att du riskfritt kan nyttja bonusar från en mängd olika spelbolag. Därför är det en bra idé att första gången sätta in precis så att man får maximalt värde av bonusen och därefter minska antalet spelbolag till 4-5 st som räcker gott och väl. Om du vill maximera din så kallade bankrulle snabbt kan du göra det med programmet Matched Betting. I det kan man ställa in vilka spelbolag och bonusar man jagar efter. Ofta kan det vara krav på minsta odds och omsättningskrav.

Tack vare Skrill som är en plånbok på nätet kan du snabbt flytta pengar mellan dina olika spelkonton. Du bör dock undvika att flytta pengarna den vägen allt för mycket då det snabbt väcker uppmärksamhet om du flera gånger i veckan tar ut och sätter in pengar på samma spelbolag. Varför ta ut 100 kr om du sätter in 100 kr igen efter någon timme?

Hur ser spelbolagen egentligen på arbitragespel?

Det är väl inget att sticka under stolen med att flera av spelbolagen ser rött över denna typ av spel. På sikt dränerar det ju deras verksamhet på pengar eftersom du går hem med vinsten.

Det finns dock några av bolagen som inte har nåt emot det. En del ser möjligheter att genom konkurrenskraftiga odds locka över spelares bankroll. Andra tänker nog att arbitragespelaren ska lockas till annan typ av spel som casino, bingo eller lotter med chans på lite större vinster (och förluster).