Bonustrading

Ett sätt att tjäna ihop pengar snabbt på är med metoden som kallas för bonustrading. Det är en vadslagsningsteknik som är ett relativt riskfritt att tjäna pengar på.

Tanken bakom bonustrading är att säkra hem bonusen som spelbolag delar ut till nya kunder. Oftast är bonusen försedd med omsättningsvillkor, dvs att du måste spela för bonusen ett visst antal gånger innan du kan ta ut pengarna.

Genom att tillämpa matched betting kan man ha en framgångsrik bonustrading. Det går att spela på matcher med denna teknik utan att förlora en enda krona.

Strategin kräver en god förståelse för odds och en förmåga att snabbt identifiera och utnyttja de bästa möjligheterna som erbjuds av spelmarknaderna. Det krävs noggrannhet i beräkningarna för att balansera satsningarna på ett sådant sätt att resultatet blir vinst oavsett matchens utfall.

Som tur är finns det datorprogram som kan hitta bra matcher och räkna ut hur bonusen kan säkras hem. Vi har spelat hem tusentals kronor på detta sätt med hjälp av denna mjukvara.

Så funkar bonustrading i praktiken

  1. Registrera spelkonton och gör de insättningar som krävs för att få bonus
  2. Läs på vilka villkor som måste vara uppfyllda för bonuspengarna, det kan vara minsta odds på match osv.
  3. Hitta en match som går att spela på hos de spelbolag du har konto hos
  4. Låt Rebelbettings mjukvara räkna ut hur du ska satsa
  5. Lägg dina bets
  6. Casha hem